Over Compumaus Computer Service

Compumaus Computer Service is uw computerspecialist in Gorinchem en daaromheen binnen een straal van vijftig kilometer. U kunt bij ons terecht voor de verkoop en reparaties van allerlei computers, maar ook voor het opschonen van uw computer, het plaatsen en aansluiten van randapparatuur of voor diverse softwarepakketten bent u bij ons aan het juiste adres.

Onze jarenlange ervaring brengt een grote vak- en productkennis met zich mee, die wij graag gebruiken om u te helpen bij het maken van de juiste keuze voor een computer of laptop, randapparatuur of softwarepakketten.

Het verwijderen van virussen kunt u eveneens aan Compumaus overlaten. Wij kunnen u bijvoorbeeld helpen met het verwijderen van het politievirus. Verder kunnen we een backup harde schijf maken of de data van uw harde schijf herstellen.

Voor het oplossen van diverse problemen met uw pc bieden wij computerhulp op afstand aan. Dit doen we telefonisch met behulp van het programma Remote Desktop. Zo kunnen wij uw computer op afstand overnemen en het probleem voor u oplossen. Computerhulp op afstand is voor beide partijen tijdbesparend en op deze manier kunnen wij u sneller van dienst zijn.

Verder kunt u bij Compumaus Computer Service terecht voor computerlessen om te leren werken met Windows 7 of 8 en internet. Eerder heeft Compumaus al lesgegeven bij de ouderenbond van Leerdam.

Wij streven naar een bovengemiddeld resultaat en gaan dan ook met de grootste zorg te werk. U kunt van Compumaus een snelle en bovenal betrouwbare computer service verwachten voor een eerlijke prijs!

Computer service op afstand

Openingstijden van Compumaus Computer Service:

Maandag08:00 – 21:30
Dinsdag08:00 – 21:30
Woensdag08:00 – 21:30
Donderdag08:00 – 21:30
Vrijdag08:00 – 21:30
Zaterdag08:00 – 21:30
Zondag08:00 – 21:30

Bernd Twiest

Ik had een probleem met Windows 8. Ik heb Compumaus gebeld en de meneer aan de lijn wist niet gelijk een oplossing. Hij beloofde terug te bellen en dat gebeurde binnen 10 minuten. Toen had hij de oplossing, de laptop loopt nu weer super.

Bernd TwiestProbleem met Windows oplossen
Ank

Dit bedrijf zou ik als eerste benaderen bij computer problemen. Prijstechnisch gezien aantrekkelijk voor alle hulp die je er voor terugkrijgt. Meneer belde later nog uit zichzelf op om te vragen of alles in orde was en of ik nog vragen had. Heel erg duidelijk, servicegericht en goede hulp op afstand na de reparatie.

AnkHulp bij computer problemen
Liesbeth Brandenburg

Buitengewoon plezierige en efficiënte assistentie bij het activeren van software! Een absolute aanrader voor als je je geen raad weet met je pc.

Liesbeth BrandenburgSoftware activeren
A G Kolderman

Ik heb bij deze leverancier een laptop en printer gekocht voor een aantrekkelijke prijs en de installatie verliep perfect. De service en klantvriendelijkheid van Compumaus zijn geweldig.

A G KoldermanAankoop laptop en printer