Gratis update naar Windows 10

Vanaf afgelopen maandag is het zover: de gratis update van Windows 7, Windows 8 of Windows 8.1 naar Windows 10. U zult een pop up krijgen waarmee u de gratis download kunt reserveren.

Als u vragen heeft  over het reserveren of downloaden van Windows 10, kunt u me altijd bellen. Mijn contactgegevens vindt u hier.

Toelichting data recovery

Eén van de diensten van Compumaus Computer Verkoop & ICT Gorinchem die ik nader wil toelichten is het herstellen van gegevens op uw harde schijf. Wij zijn een samenwerkingsverband aan gegaan met een bedrijf dat gespecialiseerd is in data herstel van uw gecrashte harde schijf.

Dus is uw harde schijf gecrasht en bent u die ene fotoserie van die unieke vakantie kwijt? Of zijn er foto`s van uw bruiloft verdwenen?

Neem dan contact op met Compumaus Computer Verkoop & ICT Gorinchem en wij komen met een passende offerte.

Een gewaarschuwd mens telt voor twee

De computer en het internet zijn tegenwoordig bijna niet meer weg te denken uit de maatschappij. Bijna iedereen maakt wel gebruik van het internet op een tablet, telefoon, computer of laptop.

Van die gebruikers zijn er ook mensen die dit doen om andere mensen op te lichten en zo geld afhandig te maken. We zien momenteel een stijgende tendens in het volgende: U wordt gebeld door meestal een Engels sprekend persoon die zich uitgeeft als medewerker van Microsoft. De redenen zijn er te veel om op te noemen maar er kan bijvoorbeeld gezegd worden dat uw software illegaal is en dat hun het kunnen legaliseren.

GA HIER NIET IN MEE EN LAAT ONDER GEEN BEDING UW COMPUTER OVERNEMEN.  DE ELLENDE BEGINT DAN JUIST!!!!!!!!!!